Bokföring och deklaration i Helsingborg

Om Aaronix Redovisning

Auktoriserad Redovisningskonsult

Aaronix Redovisning har funnits till sedan september 2003, först som en enskild firma och från 2006 som ett aktiebolag. Första halvåret hade jag bara en kund, ett nystartat bemanningsföretag, innan jag fick min andra kund. Därefter har kundstocken växt stadigt och efter hand så blev jag tvungen att ta hjälp av min syster, som hade jobbat 15 år som redovisningskonsult tidigare på den tiden då man gjorde allt för hand.

Jag som äger och driver Aaronix Redovisning AB är utbildad civilekonom med inriktning på redovisning och har tidigare arbetat som redovisningsansvarig på ett åkeri i Helsingborg innan jag startade eget.

Idag jobbar vi med program framförallt från Visma SPCS; bokföring, löner, anläggningsregister, bokslut och skatt. För vissa kunder som vill ha ett webbaserat system, där de kan göra delar av arbetet själva, använder vi Fortnox.

Jag är en auktoriserad redovisningskonsult genom SRF, vilket innebär att jag har en utbildningsnivå och en erfarenhet som garanterar en hög kunskapsnivå inom redovisning. För att behålla auktorisationen måste jag gå på utbildningar och hålla mig ajour med nyheter och regeländringar och SRF genomför regelbundna kontroller för att se att jag lever upp till deras krav.

Personal

Vi som arbetar på Aaronix Redovisning.

Per Bengtsson
Ägare och utbildad civilekonom
Auktoriserad Redovisningskonsult
Över 20 års erfarenhet i branschen

per@aaronix.se

Medine Al-Atrash
Redovisningsassistent, mångårig erfarenhet av bokföring i både Ukraina och Sverige”

medine@aaronix.se